Warning: Creating default object from empty value in /home/ramsasas/public_html/plugins/system/nonumberelements/helpers/parameters.php on line 130

Warning: Creating default object from empty value in /home/ramsasas/public_html/plugins/system/sourcerer/helper.php on line 32
Hej Alla Ramsåsa bor!
Home Åldermansgillet Aktiviter i byn Hej Alla Ramsåsa bor!

Hej Alla Ramsåsa bor!

Nu när mörkret lägger sig över Ramsåsa och alla kryper in i sina lyor så är det dags för lite aktiviteter i Byn…..

Först och främst så vill vi säga Tack till alla som hjälpt till med Slaget om Fyledalen!, Vilken succé det blev!

Till att börja med så kommer julgranen att resas den 22 november kl. 14.00 på gräsplanen nedanför kyrkan. Vi bjuder på glögg och pepparkakor i samband med det. Därefter så vandrar vi ner till Bävmans loge där vi håller årsmöte kl. 16.00 och små och stora har möjlighet att julpyssla lite samt njuta av en nygrillad korv med bröd och tillbehör. Dricka tar ni med själva.

I år tänkte vi dessutom bjuda till dans.  Den 5 december kl. 19.00 tar vi oss till Tingvalla, äter Tingvallas julbord ( 4 sorters sill, kalkon med tillbehör, julgröt, kaffe) och dans till CC & Lee. Detta kostar för Ramsåsabor 250:-.
Inbetalning görs till Ramsåsa Åldermannagilles bankgiro: 5948-1507 senast den 30 oktober, ange namn på de som inbetalningen avser.

Från och med 2010 så kommer mycket av informationen om våra aktiviteter och verksamhet enbart att finnas på hemsida www.ramsasa.se vilken alla har möjlighet att skicka in information till, om det händer något hos just dig! Ni som inte har dator – hör av er.

Hoppas vi blir många. Välkomna!

Styrelsen i Ramsåsa Åldermannagille


Senast uppdaterad ( 2010-04-17 21:46 )

Vädret
Huvudmeny
Användare just nu
Vi har 23 besökare online